De Kargadoor

Tentoonstelling ‘Onkruit vergaat niet’ in De Kargadoor

In de maand oktober 2022 zal de in Nijmegen goed bezochte tentoonstelling ‘Onkruit vergaat niet’ een vervolg krijgen in De Kargadoor in Utrecht.

Het wordt een aangepaste versie, in De Kargadoor is te weinig ruimte om alle panelen te tonen. Met aanvullende informatiebladen is de vertoning in De Kargadoor wel representatief. Alle relevante qrcodes worden ook getoond: met behulp van je eigen smartphone kun je video’s bekijken en audiofragmenten afluisteren. Test hier of dat voor jou werkt. Neem in ieder geval je oortjes mee!

Tentoonstelling in De Kargadoor
Een selectie van de tentoonstelling in De Kargadoor
Tentoonstelling in De Kargadoor

Ook de panelen van Extinction Rebellion zullen getoond worden:

XR-panelen
Extinction Rebellion – panelen in de frames in de tentoonstelling in Nijmegen, geplaatst onder de kansel in de Lutherse Kerk

XR in De Kargadoor
De Extinction Rebellion panelen aan de muur in De Kargadoor

De tentoonstelling hangt inmiddels in De Kargadoor, vrijdagmiddag 14 oktober om 16:30 uur is er een kleine openingsceremonie in De Kargadoor. De tentoonstelling zal de hele maand november 2022 nog te zien zijn in De Kargadoor!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief (kan via het formuliertje rechts op de pagina) als je op de hoogte wilt worden gehouden!