Crowdfunding

Steun ons!

De activiteiten van Onkruit vergaat niet van september 2022 (zie onder Archief) zijn voor een groot deel mogelijk gemaakt door de crowdfunding van Stichting Onkruit vergaat niet! Dankzij 109 donaties hebben we € 10.049 opgehaald (3 april 2022). We willen iedereen hartelijk danken daarvoor!!

Helaas zijn we wel geconfronteerd met prijsverhogingen, en een aantal onvoorziene uitgaven. Dus we houden deze pijplijn open, niet voor Russisch gas, maar wel voor jullie bijdragen om ons werk te ondersteunen!

Er komt een vervolg op de activiteiten van september 2022. Er is belangstelling om de tentoonstelling in andere plaatsen in Nederland te vertonen. Op dit moment hangt de tentoonstelling in De Kargadoor in Utrecht (er is te weinig plaats om daar de tentoonstelling in zijn geheel te vertonen, wel zal een representatief deel vertoond worden, inclusief alle qr-codes. Op 20 januari 2023 wordt in De Kargadoor een tweede debatavond gehouden, met vooraf de vertoning van de film.

ANBI

We hebben als Stichting Onkruit vergaat niet de ANBI-status. Wil je een bewijs van je donatie, stuur ons dan een verzoek daartoe via .

Doneren

Mocht je onze activiteiten willen ondersteunen, dan zijn we daar erg blij mee. Het maakt het voor ons mogelijk om verdere activiteiten (debatten, film, tentoonstelling) te organiseren en o.a. deze website in de lucht te houden. Doneren kan anoniem, maar we vinden het fijn als je je e-mailadres vermeld. We willen je graag een bedankje sturen. Geef aan of je een bewijs van je donatie wilt ontvangen, in dat geval moet je ook je e-mailadres vermelden. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief (formuliertje rechts op de pagina).

Doneren kun je op diverse manieren:

  • via deze link: de meest gemakkelijke optie. Je hoeft alleen maar het bedrag in te voeren, en eventueel een omschrijving. Via je eigen bank kun je dan de betaling afronden.
  • via ons donatieformulier: je hebt dan de mogelijkheid om je gegevens in te voeren, het bedrag in te vullen en dan de betaling af te ronden.
  • via een QR-code: je kunt de QR-code op je scherm tonen en afdrukken.
  • je kunt ook zelf je bijdrage overmaken op:

NL57 TRIO 0320 3072 71

t.n.v. Stg Onkruit vergaat niet