2dh5 festival

2.Dh5 Festival 24 – 26 februari 2023 – Amsterdam

Het jaarlijkse 2.Dh5 festival keert terug naar Amsterdam in de Ru Paré voor haar zeventiende editie van 24 t/m 26 februari 2023.

2.Dh5 is een jaarlijks festival voor de uitwisseling van radicale ideeën, strategieën en praktijken door grassroots groepen, collectieve projecten en directe actiecampagnes in Nederland en daarbuiten.

Programma

De titel van het festival dit jaar is: Now is the Time of Monsters. Met workshops en discussies door mensen die strijden tegen de monsters van onze tijd:

arbeidsuitbuiting, ecologische afbraak, fascisme, grenzen, hetero-cis-patriarchaat, kapitalisme, kolonialisme, massasurveillance, militarisme, nationalisme, politiegeweld & detentie, racisme, staatsrepressie, uitbuiting van dieren, validisme, wooncrises en gentrificatie.

Een deel van het programma is inmiddels bekend:

Tentoonstelling Onkruit Vergaat Niet, Film en Debat

Op dit festival (vorig jaar zo’n 800 tot 1000 bezoekers) zal ook onze tentoonstelling te zien zijn. Verder organiseren we een workshop waarbij we de film tonen en vervolgens daarover een gesprek voeren met de aanwezigen. De workshop duurt 5 kwartier. Daarnaast zijn er plannen voor een plenair debat, waarin ook Onkruit vergaat niet zal participeren.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .